قرائت زیارت امین‌الله در سراسر کشور در قالب طرح «سلام بر امام»

مدیرکل تشکل‌ها و آیین‌های اسلامی کشور از قرائت زیارت امین‌الله در روزهای چهارشنبه در سراسر کشور در قالب طرح «سلام بر امام» خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، نشست خبری «پویش سلام بر امام» پیش از ظهر امروز در سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

 

در این نشست، مدیرکل تشکل‌ها و آیین‌های اسلامی سراسر کشور ضمن تبریک فرارسیدن دهه کرامت گفت: کانون معنویت و مرکز لطف الهی در کشور ما وجود نازنین امام رضا(ع) است. همه ارادتمندان به آن حضرت در هر کجای کشور مشتاقانه به دنبال این هستند تا دل‌های خود را به حرم ایشان گره بزنند.

 

حجت‌الاسلام مجید باباخانی اظهار کرد: طرح سلام بر امام توسط کانون جوادالائمه(ع) مشهد طراحی و پیش از این در سه استان خراسان رضوی، جنوبی و شمالی اجرا شده است. در این طرح شاهد قرائت زیارت امین‌الله در روزهای چهارشنبه در مساجد، هیئت‌های مذهبی و ادارات و نهادهای سطح کشور خواهیم بود. از امسال سازمان تبلیغات در کنار این تشکل فرهنگی و دینی، این طرح را در سطح کشور برگزار خواهد کرد.

 

وی افزود: یکی از مناسکی که باید به آن توجه بیشتری شود قرائت دعاهای وارده است؛ در این بین، زیارت امین‌الله جایگاه ویژه‌ای دارد و از ادعیه مورد سفارش ائمه معصومین‌(ع) است.در حرم رضوی بعد از همه نمازها این زیارت قرائت می‌شود. دوستان ما در کانون جوادالائمه(ع) مشهد خواستند این را به عنوان یک سنت حسنه در همه مساجد و مراکز فرهنگی گسترش دهند.

 

مدیرکل تشکل‌ها و آیین‌های اسلامی کشور گفت: وظیفه سازمان تبلیغات اسلامی این است که چه شخصیت‌های حقوقی و چه حقیقی، اگر برنامه‌ای برای ارتقای معرفت دینی جامعه دارند ما آن را به سرانجام برسانیم. این حمایت‌ها صرفاً مالی نیست. ما در کنار چنین مجموعه‌ها یا شخصیت‌هایی که طرحی ابتکاری دارند هستیم و مشکلات آن‌ها را حل می‌کنیم. برنامه‌های ما بر این مبنا است که یک حمایت همه‌جانبه و معنوی را در طرحی که به نام خود آن مجموعه است داشته باشیم.

 

باباخانی عنوان کرد: به همه مجموعه‌ها و تشکل‌های دینی و مبلغان اعلام می‌کنم اگر برنامه‌ای دارند که فکر می‌کنند لازم است حمایت سازمان تبلیغات از نظر رسانه‌ای و فکری در کنارشان باشد ما این آمادگی را داریم که پشتوانه فکری و رسانه‌ای ان طرح‌ها باشیم. امیدواریم در دوره جدید مدیریت سازمان تبلیغات شاهد شکوفایی هر چه بیشتر آیین‌ها و مناسک دینی باشیم.

 

وی اظهار کرد: موضوعاتی همچون طرح سلام بر امام موضوعات تعیینی و بخشنامه‌ای نیست. بلکه تعیّنی است؛ به عبارت دیگر باید با استفاده از زبان هنر و رسانه، بستر را فراهم کرد و در فضای مردمی کار را پیش برد. ریاست سازمان تبلیغات بارها گفته‌اند که سازمان تبلیغات واقعی، رسانه‌ها و فرهیختگان و فعالان مذهبی هستند و ما فقط بسترساز هستیم. امیدواریم کارها و ابداعات هنری هم در راستای این طرح تولید شده و شاهد گسترش روز افزون آن باشیم.

 

مسئول کانون فرهنگی جوادالائمه(ع) نیز در این نشست خطاب به اهالی رسانه گفت: بامداد امروز، پیش از این که برای آمدن به تهران و حضور در این جلسه عازم فرودگاه مشهد بشوم، به حرم آقا علی بن موسی‌الرضا (ع) رفتم و برای آغاز طرح «سلام بر امام» از ایشان رخصت گرفتم. ضمن این که نایب‌الزیاره همه شما عزیزان که در مسیر گسترش این طرح و نشر معارف اهل‌بیت(ع) تلاش می‌کنید نیز بودم.

 

مهدی رجب‌پور اظهار کرد: یک سال است که طرح «سلام بر امام» با محوریت مرکز رسیدگی به امور مساجد استان خراسان، آستان قدس رضوی و کانون جوادالائمه(ع) در سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی انجام می‌شود. در این طرح در روزهای چهارشنبه بعد از نماز جماعت زیارت امین الله قرائت می‌شود.از حدود یک هزار و ۲۰۰ مسجد در شهر مشهد، بیش از یک هزار مسجد این طرح را انجام می‌دهند. زمانی که ما این حجم از استقبال مردمی را دیدیم، سعی کردیم این طرح را در سراسر کشور گسترش دهیم. خوشبختانه امسال و همزمان با آغاز دهه کرامت، سازمان تبلیغات با ابلاغی که در این مورد به استان‌ها کرد، این طرح در گستره ملی شروع شد.

 

 

وی افزود: روز چهارشنبه در هفته، منتسب به امام رضا(ع) است. زیارت امین‌الله نیز دعای کوتاهی است که خواندنش در هرکدام از حرم‌های اهل‌بیت(ع) توصیه شده است. چهارشنبه این هفته که تنها چهارشنبه دهه کرامت است، در سراسر کشور این زیارت پرفضیلت خوانده می‌شود و این آغاز ملی شدن طرح «سلام بر امام» و زیارت امین‌الله است.

 

رجب‌پور عنوان کرد: نهاد‌هایی همچون آموزش و پرورش، سازمان اوقاف، ادارات و دانشگاه‌ها نیز از این طرح استقبال کردند و قرار است که سازمان اوقاف نیز به این طرح اضافه شود و در بقاع متبرکه نیز شاهد اجرای آن باشیم.

 

مسئول کانون فرهنگی جوادالائمه(ع) افزود: نکته مهم این طرح مردمی بودن آن است؛ این نشان می‌دهد که مجموعه‌ها و تشکل‌های فرهنگی مردم‌نهاد، ظرفیت‌های زیادی داشته و علاوه بر آن نشان‌دهنده علاقه‌مندی مردم و به‌ویژه جوانان به فعالیت‌ها و مناسک دینی است.

منبع
خبرگزاری آنا
دکمه بازگشت به بالا